Social media profiel fotograaf

Bij 079 Fotografie kan je ook een profielfoto laten maken voor social media. Dit kan 079 Fotografie in de studio doen of op locatie naar keuze.

Twee soorten achtergrond mogelijk:
Bij 079 Fotografie kun je kiezen voor een bepaalde stijl. Je kan kiezen uit twee verschillende achtergronden om de sfeer weer te geven. Kijk hieronder voor de twee mogelijkheden van achtergronden.

Witte actergrond:
een je kan voor een witte achtergrond kiezen voor jouw foto wat lekker fris over komt. Naast de foto op social media, kan je deze ook gebruiken voor bijvoorbeeld: twitter, instagram of linkedin.

Zwarte achtergrond:
twee je kan ook voor een zware achtergrond kiezen wat stijlvol kan zijn. Deze foto kan dan ook door 079 Fotografie in zwart-wit worden gemaakt wat een hele gaven uitstraling geeft. Deze kan je natuurlijk dan ook weer gebruiken voor bijvoorbeeld: facebook, twitter, instagram of linkedin.

Actuele profielfoto
079 Fotografie vindt het belangrijk dat je profiel foto zo actueel mogelijk is. Een professionele foto bepaald een heel groot gedeelte en de eerste indruk. Daarmee zorg je dat iemand op jouw pagina blijft of de pagina verlaat. Bij 079 Fotografie is het dus van belang dat u goed op de foto staat, Daarmee wil 079 Fotografie zeggen dat het met een open en vriendelijk blik is. Maar een goed verzorgd uiterlijk hoort daar natuurlijk ook bij.

Mensen onderschatten snel de waarde van een profielfoto voor facebook, twitter, instagram of linkedin vaak en woord per slot van rekening iets over de persoonlijkheid gezegd.

Fotoshoot op locatie
Bij 079 Fotografie is het mogelijk om naar de locatie te komen wat tijd scheelt. De mensen hoeven dan niet de deur uit en dat scheelt heel veel kostbare tijd. Als 079 fotografie binnen is kan er onder het genot van een bakkie koffie doorgenomen worden wat de uitstraling moet worden. Dat kijk 079 Fotografie met de opdrachtgever wat de beste locatie is voor de fotoshoot. Daar zet 079 Fotografie de spullen klaar zodat iedereen op de foto kan gaan.

079 Fotografie neemt uitgebreid de tijd tijdens de fotoshoot om naar het beste resultaat te kijken en de beste foto te selecteren. 079 Fotografie bewerkt de gekozen foto’s op een professionele manier en worden op het juiste formaat aangeleverd.

Fotoshoot in de fotostudio
Bij 079 Fotografie kan de fotoshoot ook in de studio plaatsvinden. In de fotostudio kan je voor een mooie witte of zwarte achtergrond kiezen waar 079 Fotografie en de klant direct mee aan de slag kunnen. De fotoshoot is in leidschendam-Voorburg en is makkelijk bereikbaar. Wanneer iedereen er is bespreken we hoe we de foto gaan maken en welke uitstraling de foto krijgt. Daarna gaat 079 Fotografie achter elkaar door en maken we meedere portretten in verschillendeposes zodat er voldoende keuze is.

Bewerken portretfoto’s
Na de fotoshoot wordt door 079 Fotografie alle foto’s zorgvuldig uitgezocht. Alle foto’s worden nagekeken en op een professionele manier bewerkt. De bewerking wat 079 Fotografie is het aanpassen van de belichting, contrasten, kleur en compositie.