Over mij

Wie zit er achter 079 Fotografie

Mijn naam is Sander van den Berg, en woonachtig in Zoetermeer. Mijn fotografie is in 2012 begonnen als 112 fotograaf. Sinds 2016 houdt ik mij bezig met evenementen en podiumfotografie. In de loop van de jaren heeft fotografie meer en meer mij bijzondere aandacht gekregen. Het accent van mijn activiteiten ligt nu vooral op dit aspect wat o.a te maken heeft met evenementen en podiumacts.

In woorden vertel ik u wie ik ben: Ik beschouw mijn werk als mijn hobby en ben ik hierdoor gemotiveerd. Je mag van mij o.a. inzet en motivatie verwachten. Bij 079 Fotografie staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Mijn ervaring dragen bij aan het vak fotografie.

Fotograaf is mijn lust en mijn leven geworden. Alles wat ik zie, bekijk ik. Ik kijk verder dan alleen fotografie.
Mijn specialiteit in de fotografie? Evenementen en podium fotografie.

Bij 079 Fotografie kunt u terecht voor:
evenementen fotografie
social Media profiel fotografie
portret fotografie
artiesten fotografie
pers fotografie

Mijn kernactiviteiten heb ik gerangschikt onder de naam paketten. Hier treft u een overzicht aan van wat 079 Fotografie doet. Ook andere fotografie behoort tot de mogelijkheid.

Zoals je leest genoeg om uit te kiezen. Een heerlijk beroep waar ik helemaal in op ga en steeds weer anderen laat genieten van mijn beelden.

wie weet ga ik binnenkort wel met jou aan de slag!! Wil je mee informatie stuur dan een mail via de contact pagina klik hier