Fotoshoot Artiesten

Fotoshoot Artiesten
Bij 079 Fotografie kunt u in de fotostudio of op locatie van u als DJ, Zanger of band.

Fotoshoot in de studio of op locatie.
079 Fotografie vindt het belangrijk dat de artiest weet waar hij/zij goed in is en hoe je als artiest eruitziet. Jouw gezicht als artiest wordt niet alleen in bladen, flyers en website gebruik. Wanneer je goed op de foto kan deze de juiste image geven die je wil als artiest. Een goede perskit is voor de artiest handig om te hebben.

Of je nauw net ben begonnen als artiest of je zit al 20 jaar in het vak en je ben echt bezig met je carriére. Dan is het als artiest niet geheel ombegrijpelijk als er goede persfoto’s zijn. Een goede foto is belangrijk voor de artiest, zeker in deze tijd waar nieuws en foto’s online verspreid worden. De foto van de artiest kan het verschil maken en er voor zorgen dat jij als artiest sneller wordt bekeken door verschillende media en boekingskantoren.

079 Fotografie wil tijdens de artiesten fotoshoot samen kijken met de artiest wat voor stijl er wordt gebruikt tijdens de fotoshoot. Diverse poses komen aan bod tijdens de fotoshoot, zodat de artiest goed op de foto staat. Bij 079 Fotografie kan de fotoshoot zowel in de studio als op locatie plaats vinden. Op locatie wordt met de artiest de plus en minpunten besproken en van daar uit wordt bepaald wat we gaan doe tijdens de fotoshoot.

Headshots
De artiest kan bij 079 Fotografie er ook voor kiezen om een goede headshot te maken. Als je een headshot laten maken bij 079 Fotografie is het van belang dat het een goede indruk wordt. De artiest bepaalt zelf of die de foto niet goed vindt of wel goed vindt en anders maakt 079 fotografie de headshot gewoon opnieuw. Met een goede belichting krijgt de artiest het goede eind resultaat.

Artiesten fotoshoot in de studio
de fotostudio is in Voorburg. Met de artiest wordt naar de mogelijkheden gekeken van wat de artiest voor de fotoshoot wil. Als artiest kan je van te voren ideeën insturen en aangeven wat voor stijl je de foto wil hebben of kunnen dat ook in de overleggen wat het beste bij jouw past. En dat helemaal naar wens van de artiest kan bepalen.

Artiesten fotoshoot op locatie
079 Fotografie kan op elke locatie een fotoshoot van de artiest maken. Het leukste is dat de artiest zelf die de locatie kan kiezen waarbij de omgeving kan betrokken worden in de fotoshoot. Bij een fotoshoot op locatie maakt 079 Fotografie gebruik van het licht van de omgeving, waardoor 079 Fotografie het lichtplaatje goed kan bepalen en controleren. Mocht de artiest hulp nodig hebben met het zoeken naar een goede locatie dan is dat geen elke probleem voor 079 Fotografie.

Artiest fotograferen tijdens optreden
079 fotografie kan ook tijdens je optreden meegaan. Wanneer de artiest een optreden heeft tijdens een feest, concertzaal of evenement is de kans sterk aanwezig dat er ook andere fotografen zullen rond lopen.

Artiest preskit.
079 Fotografie kan ook beeldmateriaal leveren voor een perskit wat duidelijk weer geeft met wat voor artiest ze te maken hebben. 079 Fotografie heeft wel van te voren contact over de perskit met de artiest van welke stijl, locatie en datum er wordt afgesproken. Wil je ook gebruik maken van een visagist kan deze door 079 Fotografie erbij geregeld worden. De wensen en stijl van de kant worden vastgelegd waardoor je een perskit van hoge kwaliteit krijgt waar jij als artiest nog lange tijd van gebruik kunt maken. 079 Fotografie maakt de persfoto wat jij als artiest wil uitstralen en de passie als artiest duidelijk naar voren wil laten komen.

Artiest albumcover
bij 079 Fotografie kan je niet alleen persfoto en foto’s van je optreden laten maken, Maar je ook foto’s laten maken voor je album, dat is de foto voor je cover van je cd. Deze foto moet bij 079 Fotografie de perfecte uitstraling hebben zodat mensen te zien krijgen dat ze jouw album willen aanschaffen. 079 Fotografie neem hier ruim de tijd voor zodat de foto’s perfect is uitgevoerd. Dit alles wordt van de voren met de artiest besproken zodat we alle details door kunnen nemen zoals fotograaf, artist en visagist. Jij als artiest weet hoe de foto er uit moet komen te zien en 079 Fotografie daarmee verder gaat.