Copyright en disclaimer

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Copyright en disclaimer” font_container=”tag:h1|text_align:left|color:%238b723c” css=”.vc_custom_1568734313903{margin-top: 40px !important;}”][vc_separator][vc_custom_heading text=”Copyright/auteursrechten” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%238b723c”][vc_column_text]Op alle foto’s, video’s, teksten en overige dingen op de website 079 Fotografie berust copyright op. Op basis van auteurswet 1912 dient u schiftelijk toestemming te hebben van 079 Fotografie.

Bij de publicatie van auteursrechtelijk beschermd materiaal afkomstig van 079 Fotografie. Wat gebeurd is zonder schriftelijke toestemming. Volgt zonder waarschuwing een factuur.[/vc_column_text][vc_separator][vc_custom_heading text=”Disclaimer” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%238b723c”][vc_column_text]079 Fotografie verleent u hierbij toegang tot de website van 079 Fotografie en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

079 fotografie behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan uw medeling te doen. De informatie van 079 Fotografie is bedoeld als vrijblijvend en niet als concreet aanboud om een overeenkomst te sluiten.

Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aageduide offerte van de website 079 Fotografie en spant zicht in om de inhoud van 079 Fotografie zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Omdanks deze zorg en aandacht in het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De aangeboden materialen van 079 Fotografie worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. 079 fotografie kan zonder voorafgaande mededeling het materiaal wijzigen.

In het bijzonder zijn alle prijzen van 079 Fotografie onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]